Όροι και Προϋποθεσεις

Σας παρακαλούμε να διαβάσετε με προσοχή το ακόλουθο κείμενο και να κατανοήσετε τους όρους κράτησης προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν παρερμηνείες και να διεκπεραιωθούν οι συναλλαγές σας γρήγορα και απλά.

Πληρωμές & Πολιτική Ακύρωσης 

Το Exclusive Services Travel Agency διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει, να τροποποιήσει, να ενημερώσει, να προσθέσει ή να διαγράψει το σύνολο ή μέρος των Όρων Κράτησης (αναλόγως των αναγκών που θα προκύψουν) σε κάθε χρονική στιγμή και χωρίς προγενέστερη προηγούμενη ειδοποίηση.

Η διαρκής χρήση της παρούσας ιστοσελίδας θα σας κρατά ενήμερους για τυχόν τροποποιήσεις, όπου θεωρείται οτι έχουν τη πλήρη συγκατάθεσή σας .

Όλες οι τιμές ισχύουν τη στιγμή της κράτησής σας.

To Exclusive Services Travel Agency διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει σε κάθε χρονική στιγμή τις δημοσιοποιημένες τιμές της χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν φόρους, κόστος υπηρεσιών, καθώς επίσης και κάθε είδους έξοδα, στα οποία γίνεται ειδική αναφορά μόνο στον διαδυκτιακό μας χώρο.

Μόλις η διαθεσιμότητα και το συνολικό κόστος των υπηρεσιών επιβεβαιωθούν από το Exclusive Services Travel Agency, συνήθως εντός διαστήματος ολίγων ωρών από τη στιγμή της ζήτησης (το πολύ εντός 24 ωρών), θα σας ζητήσουμε να επιβεβαιώσετε την κράτησή σας.

Για κάθε επιθυμητή κράτηση μέσω του δικτυακού μας τόπου απαιτείται προεξόφληση του συνολικού ποσού, μέσω χρέωσης πιστωτικής κάρτας VISA, MASTERCARD, MAESTRO ή DINERS ή μέσω τραπεζικής κατάθεσης στο λογαριασμό του Exclusive Services Travel Agency - Menelaos G. Zouraris στο:

Piraeus Bank Account: 
5774-056674-393
IBAN: GR72 0172 7560 0057 7405 6674 393 
BIC (Swift Code): PIRBGRAA 

Επιθυμούμε η ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας να είναι τουλάχιστον ένα μήνα μετά απο την ημερομηνία λήξης κάθε σας κράτησης.

Για κάθε χρέωση που γίνεται στην πιστωτική σας κάρτα, θα εκδίδεται και θα αποστέλλεται μέσω e-mail η ηλεκτρονική απόδειξη πληρωμής σας.

60 ημέρες πριν την ημερομηνία κάθε κράτησης προεξοφλείτε το 25% του συνολικού κόστους κράτησης.

30 ημέρες πριν την ημερομηνία κάθε κράτησης προεξοφλείτε το υπόλοιπο 50% του συνολικού κόστους κράτησης.

10 ημέρες πριν την ημερομηνία κάθε κράτησης προεξοφλείτε το υπόλοιπο (25%) του συνολικού κόστους κράτησης και κατόπιν, την ίδια ημέρα, θα λάβετε την εξοφλητική σας απόδειξη καθώς και το Voucher της κράτησής σας.

Υπάρχει έξτρα επιβάρυνση στις πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας 2% επί του συνολικού ποσού κράτησης.

π.χ.: Για μία κράτηση συνολικού ποσού 10.000€ θα προκαταβάλετε:

  • το 25% (2.500€) 60 ημέρες πριν την αρχική ημερομηνία κράτησης
  • το υπόλοιπο 50% (5.000€) 30 ημέρες πριν την αρχική ημερομηνία κράτησης
  • και το υπόλοιπο 25% (2.500€) 10 ημέρες πριν την αρχική ημερομηνία κράτησης.
  • Σύνολο 10.000€.

Η χρέωση στο λογαριασμό της πιστωτικής σας κάρτας θα εμφανίζεται ως Menelaos G. Zouraris Exclusive Services Travel Agency.

Μπορείτε να μας εξοφλήσετε ως εξής:

  • είτε να μας εξουσιοδοτήσετε να χρεώσουμε την ήδη υπάρχουσα κάρτα, στην οποία χρεώθηκε η προκαταβολή και την οποία έχουμε στο αρχείο μας,
  • είτε να μας στείλετε μια άλλη κάρτα,
  • είτε να καταβάλετε το ποσό μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

Εφόσον έχει χρεωθεί το συνολικό ποσό της κράτησης, μαζί με την απόδειξη και το Voucher θα λάβετε και τα ταξιδιωτικά έγγραφα που θα σας αποστείλουμε.

Η κράτησή σας τίθεται σε ισχύ από την στιγμή που θα κατατεθεί η συμφωνημένη προκαταβολή.

Καμία επιπρόσθετη χρέωση δεν θα γίνει από το Exclusive Services Travel Agency.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της κράτησης (εάν αφορά κράτηση ξενοδοχείου/βίλας), σας παρακαλούμε να ενημερωθείτε για την πολιτική του ξενοδοχείου/βίλας που επιθυμείτε, αφού οι όροι και προϋποθέσεις κάθε ξενοδοχείου/βίλας διαφέρουν.

Για παράδειγμα, αρκετά ξενοδοχεία ζητούν εξόφληση της κράτησης 60 ημέρες πριν την άφιξή σας.

Εάν επιθυμείτε να παρατείνετε την κράτησή σας κατά τη διάρκεια της, το Exclusive Services Travel Agency δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα σας εξασφαλίσει το ίδιο ακριβώς προϊόν κράτησης στο ίδιο ακριβώς κόστος.

Εάν επιθυμείτε να παρατείνετε την κράτησή σας πριν την ημερομηνία άφιξης, θα πρέπει να επικοινωνήσετε έγκαιρα με το Exclusive Services Travel Agency όπου θα προσπαθήσουμε να πραγματοποιήσουμε την επιθυμία σας, κατά το δυνατόν εφικτό.

Για πιθανή αλλαγή ημερομηνιών οποιασδήποτε κράτησης, θα πρέπει να επικοινωνήσετε έγκαιρα με το Exclusive Services Travel Agency όπου εμείς θα προσπαθήσουμε, κατά τον καλύτερο δυνατόν τρόπο, να πραγματοποιήσουμε την επιθυμία σας.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μειώσετε τη διάρκεια της κράτησης, τότε κατά την αναχώρησή σας δεν θα γίνεται επιστροφή χρημάτων από το Exclusive Services Travel Agency.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, θα πρέπει να επικοινωνήσετε έγκαιρα με το Exclusive Services Travel Agency.

Ακυρώσεις Kρατήσεων

Διατηρείτε το δικαίωμα να ακυρώσετε την κράτησή σας οποιαδήποτε χρονική στιγμή επιθυμείτε, με τις παρακάτω κυρώσεις:

Ακύρωση από 0 - 30 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξής σας, παρακρατείται το 100% του συνολικού κόστους κράτησης.

Ακύρωση από 31 - 60 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξής σας, παρακρατείται το 80% του συνολικού κόστους κράτησης.

Ακύρωση περισσότερες από 61 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης σας, παρακρατείται το 50% του συνολικού κόστους κράτησηςned.

Ακύρωση περισσότερες από 90 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης σας, παρακρατείται το 15% του συνολικού κόστους κράτησης.

Η επιστροφή χρημάτων από το Exclusive Services Travel Agency θα γίνεται είτε στην πιστωτική σας κάρτα, είτε με έμβασμα τράπεζας (όπου θα χρεώνεστε τα έξοδα εμβάσματος).

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τους όρους κράτησης μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το Exclusive Services Travel Agency.

Σημαντικό

Αν και γίνεται ότι είναι δυνατόν ώστε οι οδηγοί μας να είναι συνεπείς στα ραντεβού, ζητούμε την κατανόησή σας σε ότι δεν μπορούμε να αναλάβουμε την ευθύνη για καθυστερήσεις που προκαλούνται από συνθήκες πέραν του ελέγχου μας.

Οι οδηγοί μας θα σας μεταφέρουν με ασφάλεια και σε λογική ταχύτητα, σύμφωνα με τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και τα νόμιμα όρια ταχύτητας.

Οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό κάθε οχήματος θα χρεωθεί ανάλογα για οποιαδήποτε επιδιόρθωση ή καθαρισμό, ώστε το όχημα να επανέρθει στην αρχική του κατάσταση και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκ νέου.

Αν υπάρξουν αλλαγές ή μετατροπές που περιλαμβάνουν επιπλέον χιλιόμετρα στη διαδρομή, πέραν των όσων είχαν συμφωνηθεί κατά τη δημιουργία της κράτησης, θα χρεωθείτε επιπλέον σύμφωνα με τον τιμοκατάλογό μας.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε το όχημα ή τον οδηγό ανά πάσα στιγμή, εάν είναι απαραίτητο για την ασφάλεια σας.

Η Exclusive Services θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το όχημα ή τα οχήματα να είναι στην ώρα τους, καθαρά ευπρεπή και έτοιμα για την ασφαλή μεταφορά σας.

Ο οδηγός / Oι οδηγοί μας θα ακολουθούν την πιο κατάλληλη διαδρομή, εκτός κι αν μας δώσετε συγκεκριμένες οδηγίες κατά την κράτηση.

Όλοι μας οι οδηγοί έχουν ευπρεπή εμφάνιση, και δυνατότητα επικοινωνίας σε αρκετές ξένες γλώσσες όπως (GR-EN-FR-IT-DE-RU).

Τα οχήματα της Exclusive Services είναι πλήρως ασφαλισμένα για όλες τις απαιτήσεις κατά τρίτων και κατά των επιβατών (εκτός περιορισμένων εξαιρέσεων).

αποκλειστικά με δική σας ευθύνη και η Exclusive Services δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για οποιαδήποτε απώλεια/ ζημιά σε αυτά.

Η Exclusive Services και οι οδηγοί της έχουν το δικαίωμα να αρνηθούν τη μεταφορά οποιουδήποτε πελάτη βρίσκεται υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών και του οποίου η συμπεριφορά θέτει σε κίνδυνο τον οδηγό, το όχημα ή τους υπόλοιπους συνεπιβάτες.

Ενδέχεται περιστασιακά να παρέχουμε επινοικιασμένα οχήματα για την επαρκή εξυπηρέτηση σαςdrugs.

Κατοικίδια με μικρό σωματικό μέγεθος, μπορούν να ταξιδέψουν στην καμπίνα του οχήματος, υπό την προυπόθεση ότι βρίσκονται καθ' όλη τη διάρκεια της διαδρομής, μέσα σε ειδικό καλάθι ή κλουβί.

Ζώα με μεγαλύτερο σωματικό μέγεθος ταξιδεύουν σε ειδικό χώρο στο πίσω μέρος του οχήματος, στον οποίο εξασφαλίζονται ιδιαίτερες συνθήκες θερμοκρασίας και κλίματος.

Σε περίπτωση που απαιτείται κατά την διάρκεια του ταξιδίου, παρέχουμε δυνατότητα συνοδού, σωματοφύλακα ή ξεναγοu με επιπλέον χρέωση.

Στοιχεία επικοινωνίας

EXCLUSIVE SERVICES
Travel Agency

Μενέλαος Ζουράρης
+30 6947218736
info@exclusivelimousines.gr
Greek National Tourism Organization Code: 1040 E 70 000 317 601

Exclusive Services Travel Agency

Τρόποι Πληρωμής

PayPal Diners Visa AmEx MasterCard Maestro

Private Tours & Excursions in Greece Yachts Charter in Greece Luxury Transfers in Greece